Federatia Romana de Curling

CORPORATE

 

Curling Corporate Cup este un concept teambuilding dezvoltat în jurul jocului de curling. Provoacă-ți colegii și partenerii, testați-vă îndemânarea și spiritul de echipă, în încercarea de a obține cel mai râvnit trofeu: Mătura de Aur!

Curling Corporate Cup oferă șansa unei activități noi, distractive și antrenante, pe parcursul căreia veți descoperi frumusețea și valorile acestui sport Olimpic, beneficiind de îndrumare și de supervizare din partea “vedetelor” curlingului românesc – membrii echipelor naționale!

Vă propunem curlingul pentru următoarele motive:

  • Fiecare lansare implică în mod activ toți cei 4 membri ai unei echipe, atât la nivel fizic, cât și decizional.
  • Curlingul este sportul tuturor, poate fi practicat de la 7 la peste 90 de ani, inclusiv de către persoane cu dizabilități și nu necesită aptitudini fizice speciale.
  • Partea de strategie și de luare a deciziilor este un proces complex, care a dus la categorisirea curlingului drept “șah pe gheață”.
  • Deciziile sunt luate contra-timp, aspect care testeaza în mod elocvent relațiile și echilibrul din cadrul echipei.
  • Prezența “eșecului” și raportarea la el, atât individual, cât și în cadrul echipei, este frecventă (fiecare jucător, la nivel de începător, va rata câteva lansări), iar analiza acestuia este prolifică în a evidenția comportamente.
  • Simularea unui mediu competitiv, într-un domeniu cu totul nou pentru toți participanții, va pune la încercare calități umane și de echipă ce merită observate, precum – fair-play, teamwork, comunicare, negociere, decision making etc.


 

Perspectiva CSR

Curling Corporate Cup nu este doar un program de teambuilding. Curling Corporate Cup este și un mod de a pune o cărămidă la baza unui vis – acela de a duce România la Olimpiadă!

Majoritatea veniturilor obținute din acest program vor fi direcționate către proiectele de “Performanță” și “Tineret – Căutam un Cămpion!”, proiecte inițiate de FRC. Prin participarea în programele noastre obțineți automat statutul de Suporter al Federației Române de Curling, împreună cu expunerea și promovarea aferente în cadrul proiectelor cu caracter CSR menționate.

Pentru detalii și pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați la curlingromania@gmail.com.