Federatia Romana de Curling

Aparitii in presa. Raspunsuri la intrebari

Ultima saptamana a adus o mica avalansa de interviuri si articole in presa. Daca pana la venirea primelor pietre in tara am preferat sa tinem totul “ascuns” (vorba unui jurnalist, “pana nu se lanseaza prima piatra pe gheata in Romania, nu exista curling”), acum multi jurnalisti au fost interesati sa publice stirea sau sa o preia.

O lista cu aparitiile:

http://www.revistaeurosport.ro (articol disponibil online doar de luna viitoare)
http://www.jurnalul.ro/sport/sporturi/a-aparut-federatia-de-curling-569427.html (multumim, Sorin!)
http://www.evz.ro/detalii/stiri/romanii-au-descoperit-curlingul-922437.html (multumim, Ionut!)
http://www.adevarul.ro/locale/brasov/brasov-sport_brasov-curling_brasov_0_433757058.html#commentsPage-1 (multumim, Marian!)
http://www.gsp.ro/sporturi/altele/s-a-infiintat-federatia-de-curling-229777.html

Am remarcat intrebarile puse in comentarii la articolele respective, dovada ca exista oameni interesati sa afle mai multe despre acest sport si despre practicarea lui in Romania. Va incurajam sa ne scrieti (fie pe emailul de la CONTACT, fie aici, sub forma de comentarii) si vom incerca sa va raspundem tuturor.

Restul comentariilor de pe respectivele site-uri, aflate la nivelul primar al bascaliei, am preferat sa le ignoram – nu au evoluat prea mult din urma cu un an, cand acestea erau singurele rezultate disponibile online pentru “curling Romania”. Noi, in schimb, da.