Federatia Romana de Curling

Suntem Eroi! (Brasov Heroes 2015)

Fundația Comunitară Brașov revine în 2015 cu proiectul Brașov Heroes-“cursa cu obstacole a comunității” – un proiect de fundraising pentru 13 asociații din Brașov.

Echipa Masculină de Curling a României (Cristian Matau, Attila Gall, Valentin Anghelinei și Allen Coliban) vor susține Asociația “Darul Auzului”, care a înscris în competiție proiectul “Știi cum aude copilul tău?”.

În data de 18 octombrie, din Champery (Elveția), unde vor reprezenta România la Campionatul European de Curling (Grupa C), cei 4 curleri vor alerga o distanță similară cu cea a cursei din Brașov, pentru susținerea proiectului ai cărui ambasadori sunt. Vom încerca o transmisiune live și GPS tracking pentru a marca evenimentul-vom reveni cu detalii.

Despre proiect, de pe siteul Brașov Heroes:

“Prin acest proiect realizăm testarea auzului copiilor din creșele brașovene. În contextul în care la noi în țară acest test nu este printre cele obligatorii la naștere, cei mai mulți ajung să fie depistați prea târziu, lucru care duce la o integrare deficitară în grădinițe, școli și societate.

Descoperirea timpurie a deficienței de auz crește șansa de recuperare și procentajul incluziunii acestor copii în învățământul de masă, ceea ce pe termen lung înseamnă accesul la o viață plină de abilități şi nu dizabilități!”

brasovheroes2
018dadfbc2690857c8524c12f5021d82a0bb24ee8f

Leave a Reply

Your email address will not be published.