Federatia Romana de Curling

Eurosport iubeste curlingul

Si noi ii multumim lui EUROSPORT (si, in special, lui Vlad Bucurescu) pentru ca a scris despre noi in revista lor si pentru ca ne-a sustinut din prima clipa.

2 Comments

 1. amne

  February 24, 2011 at 09:49

  Mult succes! Sunt fan al curling-ului de vreo zece ani, tot datorita Eurosportului (nu si lui Hobana care in 7 ani tot n-a reusit sa-nteleaga acest sport, dar asta-i alta poveste) si ma uitam cu o usoara invidie cum tot mai multe tari apareau la campionatele europene si mondiale, unele cu un succes formidabil (China, Rusia), altele fara mari performante (Bulgaria), dar macar erau acolo.
  Sper sa aveti entuziasmul necesar sa rezistati, ca de bani de la stat sigur nu-i cazul, din pacate.
  Inca odata, numai bine si sa speram ca o sa le dati ocazia celor de la Eurosport sa va transmita-n direct!

  • Allen

   February 26, 2011 at 16:00

   Multumim pentru incurajari, Amne!
   Eurosportul a ajutat foarte mult curlingul, la nivel mondial, prin transmisiile sale. Comentatorii au si ei minusuri, ca doar oameni sunt, insa eu apreciez efortul pe care il depun intr-un sport relativ nou-promovat si cu multe subtilitati la nivel de strategie si tactica. Eu il apreciez pe Vlad Bucurescu pentru documentarea, profesionalismul si pasiunea pe care le investeste in curling.
   China si Rusia au avut, intr-adevar, o ascensiune fulminanta. Raportandu-ne insa la resursele disponibile, cea mai surprinzatoare aparitie mi se pare Letonia, care in 5 ani de la “nastere” a ajuns in grupa A europeana iar la mondiale a batut SUA. E mai realist pentru noi sa luam Letonia ca model.
   Transmisiile in direct pe Eurosport sunt echivalente cu participarea la mondiale sau grupa A de la europene (sau, bineinteles, la Olimpiada, dar asta vine duuuupa celelalte doua). Noi, ca ultim-veniti, vom incepe in grupa C. Rabdare si … antrenamente! (ca entuziasm si perseverenta avem, cu siguranta).
   Daca vrei sa simti pe gheata frumusetea jocului, te invitam alaturi de noi!