Federatia Romana de Curling

CORPORATE

Curling Corporate Cup este un concept teambuilding dezvoltat in jurul jocului de curling. Provoaca-ti colegii si partenerii, testati-va indemanarea si spiritul de echipa, in incercarea de a obtine cel mai ravnit trofeu: Matura de Aur!

Curling Corporate Cup ofera sansa unei activitati noi, distractive si antrenante, pe parcursul careia veti descoperi frumusetea si valorile acestui sport Olimpic, beneficiind de indrumare si de supervizare din partea “vedetelor” curlingului romanesc – membrii echipelor nationale!

Va propunem curlingul pentru urmatoarele motive:

  • Fiecare lansare implica in mod activ toti cei 4 membri ai unei echipe, atat la nivel fizic, cat si decizional
  • Curlingul este sportul tuturor, poate fi practicat de la 7 la peste 90 de ani, inclusiv de catre persoane cu dizabilitati si nu necesita aptitudini fizice speciale
  • Partea de strategie si de luare a deciziilor este un proces complex, care a dus la categorisirea curlingului drept “sah pe gheata”
  • Deciziile sunt luate contra-timp, aspect care testeaza in mod elocvent relatiile si echilibrul din cadrul echipei
  • Prezenta “esecului” si raportarea la el, atat individual, cat si in cadrul echipei, este frecventa (fiecare jucator, la nivel de incepator, va rata cateva lansari) iar analiza acestuia este prolifica in a evidentia comportamente
  • Simularea unui mediu competitiv, intr-un domeniu cu totul nou pentru toti participantii, va pune la incercare calitati umane si de echipa ce merita observate, precum – fair-play, teamwork, comunicare, negociere, decision making etc.


Perspectiva CSR

Curling Corporate Cup nu este doar un program de teambuilding. Curling Corporate Cup este si un mod de a pune o caramida la baza unui vis – acela de a duce Romania la Olimpiada!

Majoritatea veniturilor obtinute din acest program vor fi directionate catre proiectele de “Performanta” si “Tineret – Cautam un Campion!”, proiecte initiate de FRC. Prin participarea in programele noastre obtineti automat statutul de Suporter al Federatiei Romane de Curling, impreuna cu expunerea si promovarea aferente in cadrul proiectelor cu caracter CSR mentionate.


Pentru detalii si pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la contact (at) curling-romania (punct) com.