Federatia Romana de Curling

ANTRENAMENTE

Pentru cei interesati sa joace sau sa obtina instruire de la instructori calificati, va informam ca exista cluburi in  Brasov, Bucuresti, Cluj.

In Brasov, antrenamentele au loc saptamanal, miercurea (ora 20:00), pe Patinoarul Olimpic din Brasov (Parcul Tractoru’). Din cauza evenimentelor si a programului incarcat al patinoarului, orele necesita confirmare in fiecare saptamana – de obicei anuntam pe www.facebook.com/CurlingRomania, pe www.facebook.com/groups/curling.brasov/ si pe www.iubescbrasovul.ro.
Persoana de contact: Allen Coliban, 0721673873 sau allen_coliban (la) yahoo (.) co (.) uk
Alte modalitati de contact: facebook si site

In Bucuresti, antrenamentele au loc saptamanal, lunea (ora 21:00), pe Patinoarul Cotroceni on Ice din incinta AFI Cotroceni. Persoane de contact: Stefan Bodea, 0730380316 sau Allen Coliban (la fel ca mai sus).

Clubul din Cluj, in lipsa unui patinoar permanent, isi desfasoara antrenamentele la Brasov si ocazional la Debrecen sau Budapesta. Persoana de contact: Bogdan Colceriu, 0728842334

 

Daca doriti sa va inscrieti in newsletterul nostru si sa primiti informatii suplimentare legate de antrenamente, va rugam sa ne scrieti un mail la curlingromania (at) gmail.com, cu urmatoarele detalii:

  • Nume,  prenume
  • Varsta
  • Orasul in care doriti sa jucati curling
  • Experienta anterioara in curling