Federatia Romana de Curling

Campionatul National 2011/2012

In urma hotararii AG, competitia care va desemna echipele campioane si reprezentantele Romaniei la Campionatul European 2012 (atat masculin cat si feminin) se va desfasura la Budapesta, pe parcursul a doua etape:
– etapa 1: 4-6 noiembrie 2011
– etapa 2: 2-4 martie 2012

Ia astfel nastere un proiect mai vechi, discutat cu Asociatia Maghiara de Curling, acela de a avea o Liga, organizata in Ungaria, deschisa participarii echipelor din strainatate. Astfel, echipele romanesti au ocazia nu doar de a se confrunta intre ele, pe o gheata adevarata de curling, ci si de a intalni adversari competitivi din tarile din jur.

Sistemul de joc va fi (cel mai probabil) tip “round robin” (“fiecare intalneste pe fiecare”), urmat de eventuale finale. Forma finala va fi stabilita de-abia dupa finalizarea inscrierilor, fiind adaptata la numarul de echipe participante.
Competitia se va desfasura pe parcursul a doua weekenduri pline cu meciuri, unul in noiembrie si celalalt in martie.

Taxa de participare pentru o echipa variaza intre 200 si 250 eur/etapa, valoarea finala fiind comunicata in momentul definitivarii numarului de echipe inscrise. Taxa initiala de inscriere va fi de 200 eur, platibila pana la termenul de inscriere, restul valorii fiind platibila cash in ziua etapei. Taxele sunt nerambursabile, indiferent de motiv.
Termenul limita de inscriere: 20 octombrie 2011, prin email la office@curling-romania.com (obligatoriu sa cuprinda numele echipei, clubul, numele si pozitia jucatorilor)

Mentiuni:
– o echipa poate avea minim 4 membri si maxim 5
– taxele enuntate cuprind doar cheltuielile privind organizarea competitiei, excluzand cheltuieli precum cazare, transport, mancare etc.

Pentru intrebari/lamuriri: office@curling-romania.com

Succes!