Federatia Romana de Curling

Am castigat la Budapesta

In weekendul 7-9 ianuarie s-a desfasurat la Budapesta campionatul de deschidere a noului sezon competitional din acest an, ocazie cu care echipa Romaniei a castigat meciul impotriva UTE Four-Four, una dintre cele mai importante echipe unguresti din Liga A.

Romania a castigat in acest campionat 9 end-uri (in 4 meciuri) si a jucat in urmatoarea componenta:

 • Daiana Urzica (lead)
 • Crina Novac (second si vice-skip)
 • Bughi Colceriu (third)
 • Allen Coliban (skip)

Year Opening Cup 2011 (Budapest)

8 Comments

 1. baixinho

  February 1, 2011 at 15:15

  Felicitări! Nu-mi vine să cred, pe cuvânt! Am citit în revista editată de postul eurosport de greutăţile pe care le aveţi, iar aici să aflu că aţi câştigat, deja, un meci. Mă bucur pentru voi şi vă doresc să aveţi parte de cât mai multe succese şi de echipamente (cel puţin) bune,

  Gigi

  • admin

   February 2, 2011 at 01:06

   Multumim tare mult! Si va asteptam sa jucam impreuna.

 2. baixinho

  February 2, 2011 at 03:02

  E mai dificil să joc, din cel puţin două motive: am genunchii paradiţi (3 meniscuri din 4 sunt rupte) şi nici nu ştiu să patinez. Acum vreo 15 ani mi-a luat cam 20 de minute să dau un tur de patinoar la Floreasca, pe lângă mantinelă. Aveam patine de gheaţă în picioare, dar mai mult ca sigur făceam mult mai puţin dacă rămâneam cu încălţările pe care le aveam “de acasă”. Pot să vă ajut, însă, altfel.
  1. iau absolut toate textele de pe site, le pun diacritice şi vi le trimit la o adresă de e-mail.
  2. (asta vă va tenta mult mai mujlt sunt sigur 😀 ) să public, din când în când, materiale cu privire la activitatea federaţiei.

  Gigi

  • Allen

   February 6, 2011 at 21:53

   @Gigi: Nu trebuie sa stii sa patinezi, curlingul nu este un sport pe patine. Din punct de vedere al aptitudinilor fizice necesare, cred ca este unul dintre cele mai permisive sporturi – este practicat si de persoane in varsta (+80 de ani), de persoane cu dizabilitati etc. In cazul unor probleme grave de genunchi poti sa folosesti un dispozitiv special care iti permite lansari fara flexia genunchiului. Iar cu maturatul… negociezi cu colegii de echipa 🙂 Legat de ofertele tale iti foarte multumim si le vom avea in vedere pentru perioada urmatoare. Te rugam sa trimiti un mail cu datele tale la adresa specificata la “Contact”. Multumim!

 3. danuutz

  February 4, 2011 at 12:23

  Va felicit! Asteptam ca acest sport sa fie practicat si la noi. Pe cand o competitie si in Bucuresti?

  • Allen

   February 6, 2011 at 21:49

   Multumim, Danutz! Competitii in Bucuresti cred ca vor fi dupa ce vor aparea primele echipe. Cel mai probabil, dupa evenimentul oficial de lansare (estimat a se desfasura in weekendul 2-3 aprilie), vor fi cateva sesiuni “open-training” si poate competitii amicale in Bucuresti. Pentru a fi la curent, revino pe site, trimite un email la adresa de la Contact sau urmareste-ne pe Facebook.

 4. sinzi

  March 22, 2011 at 16:04

  Felicitari!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *